Rällaskogen

Rällaskogen på Öland är ett område som bjuder på skön och varierande cykling för alla som uppskattar underhållande stigar. Stigar knyter ihop Ekerum med det angränsande området Rällaskogen, ett välkänt friluftsområde med en hänförande utsikt över Kalmarsund. Här kan alla hitta sin favoritstig, oavsett tidigare erfarenhet av stigcykling, samtidigt som området bokstavligen omringas av högklassiga fikaställen. Som gjort för en härlig upplevelse med andra ord!

Ekerum Resort är en bra startplats om du vill uppleva Rällaskogen, och där finner du allt du kan önska dig i form av kringservice, parkering, restauranger och boende. Saknar du cykel eller har nån i sällskapet som gör det? Ingen fara, på Ekerum Resort finns fina mountainbikes att hyra, men kontakta dem gärna i förväg för att boka en cykel i rätt storlek och vara säker på tillgängligheten.

Då Rällaskogen nyligen blivit ett naturreservat och det är ett populärt område för promenader, ridturer och löpning ska du förvänta dig att träffa andra som också njuter av området. Möts i lugnt tempo och ge dem en glad hälsning så lär du få detsamma tillbaka!

Leder och stigar i området underhålls av Ekerum Resort och Länsstyrelsen.

Nyfiken på mer om Öland inför ditt besök? Kika på Oland.se

Observera!

Arbete pågår med omdragning av de tidigare skyltade lederna .
Så länge går det självklart bra att cykla i Rällaskogen ändå och att följa de stigar och äldre skyltar som fortfarande finns kvar.
Tack för din förståelse!